Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκαν στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση την Μπαρτσελόνα.

Δύο παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων είναι ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, εισέπραξαν ένα αρκετά ζεστό χειροκρότημα. Όπως επίσης χειροκροτήθηκε και ο αρχηγος του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης.

Φυσικά, πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα και αυτό εκτιμάται σε ένα γήπεδο όπως είναι αυτός της Μπαρτσελόνα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24