100 χρόνια Ολυμπιακός: Μια γιορτή που… δεν τελειώνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Ολυμπιακός! Θεματικό πάρκο, συλλεκτική φανέλα, φωταγώγηση του Πειραιά και ένα φαντασμαγορικό drone show έρχονται να γράψουν ιστορία!
Ο Ολυμπιακός γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας και οι εορτασμοί κορυφώνονται με ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα αφήσει εποχή!
Από τις 8 Μαρτίου, χιλιάδες φίλοι της ομάδας έχουν κατακλύσει τους χώρους γύρω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες και προμηθευόμενοι τη συλλεκτική φανέλα των 100 χρόνων, η οποία έγινε ανάρπαστη!
Θεματικό Πάρκο για μικρούς και μεγάλους
Στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου, έχει στηθεί ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, με παιχνίδια για τα παιδιά, φουσκωτά, τραμπολίνο και mini ποδοσφαιράκι!
Παράλληλα, οι φίλοι του Θρύλου έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στα ευρωπαϊκά τρόπαια του Conference League και του Youth League, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μια επετειακή φανέλα… sold out!
Η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού εξαντλήθηκε από το φυσικό κατάστημα στο Καραϊσκάκη και πλέον διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του Red Store. Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των συλλεκτικών καρτών διαρκείας και των κουπονιών των χορηγών στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
100 χρόνια Ολυμπιακός | Η κορύφωση των εκδηλώσεων!
Το βράδυ της Κυριακής (9/3, 19:00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα ιστορικό ματς, ενώ τα μεσάνυχτα, ο Πειραιάς και όλη η Ελλάδα θα φωταγωγηθούν προς τιμήν των 100 χρόνων του συλλόγου! Οι φίλαθλοι καλούνται να ανάψουν τα φώτα των σπιτιών τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Drone Show που θα μείνει στην ιστορία!
Στις 19:25 το βράδυ της Δευτέρας (10/3), ακριβώς την ώρα που συμβολίζει το έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού (1925), 300 drones θα σχηματίσουν μοναδικά σχέδια στον ουρανό πάνω από το λιμάνι του Πειραιά!
Ο Πύργος του Πειραιά, το Δημοτικό Θέατρο και το Ρολόι θα φωταγωγηθούν. Χαρίζοντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα που θα είναι ορατό από πολλά σημεία της Αττικής.
Ένα μουσείο – στολίδι και μια ταινία για τον Θρύλο!
Ο Ολυμπιακός, σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία «MediaPro Exhibitions», δημιουργεί ένα υπερσύγχρονο μουσείο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Ιούνιο.
Επιπλέον, μια φημισμένη βρετανική εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει ένα μοναδικό film για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό!